Matteo Simoni heeft dramatisch nieuws te melden over zijn broer
PMN
Matteo Simoni heeft dramatisch nieuws te melden over zijn broer
Foto: Photonews

Matteo Simoni moet een onwaarschijnlijk harde klap verwerken over zijn broer Raphaël. Hij heeft er enorm moeilijk mee.

De modeshow vond plaats in de showroom van Automobile Centre Mechelen. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzen Dag. “Dit is voor mij een buitenkans om mijn passie te koppelen aan een goed doel”, zegt Valerie in Het Nieuwsblad. “Ik doe niets meer op televisie, maar ik heb wel nog naambekendheid door mijn man (Koen Wauters, nvdr.). Waarom zou ik daar dan niets mee doen? Om eerlijk te zijn: er zijn nog mensen die bekend zijn die iets kunnen ondernemen. Het wordt te weinig gedaan, alle beetjes helpen.”

Ook haar kinderen Zita (13) en Nono (11) waren aanwezig op de modeshow. Ze zei dat ze zich wel zorgen maakt om haar kinderen. “Ik hoop dat mijn kinderen bij mij voor al hun zorgen en problemen terechtkunnen, maar dat zal misschien niet altijd het geval zijn. Dan hoop ik dat ze een uitweg vinden naar professionele hulp, waar ze neutraal hun hart kunnen luchten.”

En Rode Neuzen Dag kan echt wel het verschil maken. Dat blijkt uit een verhaal van VTM-nieuwsanker Birgit Van Mol. “We hebben met Rode Neuzen die Overkop-huizen die voor iedereen openstaan, maar het online platform is minstens even belangrijk.” 

“Rode Neuzen Dag werkt. Ik heb een meisje leren kennen dat zwaar gepest werd. Zij stuurde mij onlangs een bericht via Facebook dat het beter ging en dat ze zwanger was. Ze heeft haar leven weer in handen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.