Familie van overleden musicalster Arne Decock doet oproep: “Geen bloemen of kransen, maar geef wel dit”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
De familie van Ketnet-musicalster Arne Decock doet een oproep naar aanleiding van zijn overlijden. Arne stierf vorige week zaterdag op 18-jarige leeftijd.

Arne Decock kwam om het leven na een ongeval aan de spoorlijn in Boom. De familie wil het bruisende leven van Arne zin geven en stelt voor een bos te planten, een bos voor Arne. In plaats van bloemen of kransen te schenken, roept ze op om een gift te doen aan Ondernemers Zonder Grenzen. Voor elke euro die ze krijgen gaan ze een boom planten in de Sahel in Afrika, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Je kan steunen door middel van een overschrijving, een doorlopende opdracht of een online gift. Alle info over het bos voor Arne is te vinden op de website www.ozg.be/bos-voor-arne.

In Aartselaar, waar Arne woonde, hoopt men 100 euro te kunnen storten. Dat zou al goed zijn voor honderd bomen, al hoopt men stiekem zelfs op 1000 euro.

Arne Decock zal op zaterdag 2 maart begraven worden. De uitvaart vindt plaats in  theater Elckerlyc in Antwerpen. Een symbolische plaats, want Arne deed niets liever dan op het podium staan. Aanwezigheid is enkel mogelijk op vertoning van een persoonlijke uitnodiging.