Twee koppels uit 'Blind Getrouwd' raken er niet meer uit en krijgen het heel moeilijk
PMN
Twee koppels uit 'Blind Getrouwd' raken er niet meer uit en krijgen het heel moeilijk
Foto: Medialaan

Maandag is er een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Er zijn twee koppels die het erg moeilijk krijgen.

Lieve kreeg ook heel wat negatieve reacties te verwerken. Ze noemden haar zelfs de ijskoningin. “Je kan daar moeilijk op voorbereiden”, zegt Lieve aan TV-Story. “Je weet nooit hoe je op het moment zelf zal reageren. De negatieve reacties op sociale media waren wel kwetsend en grof. Dat heeft me geraakt, al weet ik dat ik me dat niet mag aantrekken. Die mensen kennen me gewoon niet. Het doet wel deugd dat we intussen ook veel positieve reacties krijgen.”

“Ook familie en vrienden reageren enthousiast. Zij weten wie ik ben en waarom ik op een bepaalde manier reageer. Vooraf hadden enkele vriendinnen wel twijfels over mijn deelname. Ze reageerden vooral uit bezorgdheid, maar hebben me alleen maar gesteund.”

Lieve is 28 jaar en dat is redelijk jong om je te settelen. “Mijn deelname was zeker geen wanhoopspoging”, zegt ze. “Ik heb inderdaad nog tijd genoeg, maar het leek me een bijzondere kans om iemand te ontmoeten. Wie niet waagt, niet wint. Ik sta volledig achter het concept van Blind Getrouwd omdat er een grondige screening aan vooraf gaat.”

“Ik heb nog nooit samengewoond met een man. Mijn langste relatie duurde twee jaar en ik had nog één kortstondige relatie. Ik heb wel heel wat dates achter de rug via onder andere Tinder, maar meer dan vluchtige romances leverde dat niet op. Eerlijk gezegd was ik dat oppervlakkige gedoe beu. En dus was Blind Getrouwd een uitgelezen kans.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.