Natalia neemt drastisch besluit na nieuwe regel in ‘The Voice Van Vlaanderen’ die ze niet goed vindt
PMN
Natalia neemt drastisch besluit na nieuwe regel in ‘The Voice Van Vlaanderen’ die ze niet goed vindt
Foto: Medialaan

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van ‘The Voice Van Vlaanderen’. Sinds dit seizoen draaien de stoelen niet meer om als geen enkele van de coaches gedrukt heeft.

Werner is zijn rol als Rudi nog lang niet beu. Sterker nog, hij kijkt vol verwachting uit naar de toekomst. Binnenkort staat er immers een verhuis op het programma. 

Na meer dan 25 jaar neemt de crew afscheid van Boortmeerbeek. De hele cast en crew verhuizen naar de nieuwe studio’s in Lint. “Zo’n verhuis is best wel spannend”, merkt Werner op in Primo. “Maar we zijn er zeker van dat het allemaal wel goed zal komen.”

“Natuurlijk zal het wennen worden, maar de gloednieuwe faciliteiten zullen ook heel wat opportuniteiten bieden om van Familie een nog betere reeks te maken. De kijkers gaan verschieten want ze gaan nog meer op hun wenken bediend worden.”

“Of ik nu minder in de file zal staan? Maakt mij niet veel uit. Ik vertrek elke dag om half zes vanuit Gent zodat ik de files voor ben. En met veel plezier, want ik kom graag naar de set.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.