'Familie' - actrice Marianne Devriese reageert op geruchten over link tussen Iris en Evy: “Dat is zeker een mogelijkheid”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Marianne Devriese speelt tegenwoordig in Familie de rol van Iris. Tot eind vorig jaar vertolkte ze nog het personage van Evy.

Veel kijkers vragen zich af wat de link is tussen Iris en Evy? Volgens de laatste geruchten zou ze tweelingzussen zijn. Marianne reageert in Dag Allemaal op het gerucht.

“De kijkers moeten nog samen met de personages ontdekken wat er precies aan de hand is’, zegt ze. “Misschien dat ze daarna wel bijdraaien? Ik hoop in elk geval dat Iris daarna door de kijkers snel aanvaard wordt.”

“Dat Iris een zus is van Evy, is op zich wel een mogelijkheid. Ik heb bijvoorbeeld zelf ook al verhalen gelezen van tweelingzussen die los van elkaar opgroeiden en pas op latere leeftijd van elkaars bestaan op de hoogte werden gebracht.” 

“Het gebeurt natuurlijk zeker niet elke dag, maar zo’n verhaal is echt wel mogelijk. En of dit ook zo zal zijn in ‘Familie’, zal weldra blijken.”