'Familie' - actrice Marianne Devriese reageert op geruchten over link tussen Iris en Evy: “Dat is zeker een mogelijkheid”
PMN
'Familie' - actrice Marianne Devriese reageert op geruchten over link tussen Iris en Evy: “Dat is zeker een mogelijkheid”
Foto: Medialaan

Marianne Devriese speelt tegenwoordig in Familie de rol van Iris. Tot eind vorig jaar vertolkte ze nog het personage van Evy.

Laurent mag zich tijdens een openbare zitting in een Kamercommissie (laten) verdedigen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De kans is zeer klein dat de prins zelf zal komen opdagen voor die zitting. Hij zal zich naar alle waarschijnlijkheid laten vertegenwoordigen door zijn advocaat, al weet je met Laurent maar nooit.

Prins Laurent had zonder toestemming een receptie bijgewoond op de Chinese ambassade. Bovendien was de prins ook nog eens in uniform. De regering vond dit totaal niet kunnen en besloot om de dotatie van prins Laurent met 15% te verminderen. De prins is het daar uiteraard niet mee eens en heeft nu toestemming gekregen om de zaak in de Kamer te bespreken.

De beslissing komt er nadat kamervoorzitter Sigfried Bracke (N-VA) juridisch advies inwon. De Conferentie van Kamervoorzitters beslist nu dat de zitting openbaar zal zijn. De fracties kiezen zelf wie ze naar de zitting sturen.

Wanneer die zitting zal plaatsvinden is momenteel nog onduidelijk. De bedoeling is wel dat die er snel zal komen. De zaak sleept immers al een hele tijd aan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.