Tranen bij optreden van Stan Van Samang na pakkend eerbetoon aan zijn overleden vriend
PMN
Tranen bij optreden van Stan Van Samang na pakkend eerbetoon aan zijn overleden vriend
Foto: Photonews

Stan Van Samang kreeg onlangs vreselijk nieuws te horen. Een jeugdvriend van hem overleed in zijn slaap.

Stijn en Nuria konden de hele zwangerschap geheimhouden. Gisteren lieten ze weten dat ze een zoontje hebben gekregen dat luistert naar de naam Victor. “De zwangerschap is heel vlot verlopen”, laat Nuria weten aan Qmusic. “En ook de bevalling is heel goed verlopen. Het is een wolkje van een baby.”

“Victor is op 5 maart geboren in de namiddag. We hebben heel goed ons best gedaan om het stil te houden. Dat was een bewuste keuze. We wilden absoluut niet ‘in the picture’ staan en dit voor ons houden. Zo konden we er ook het meest van genieten. We gingen het bekendmaken wanneer de baby gezond en wel geboren was.”

Het toeval wil dat presentatrice Heidi Van Tielen drie maanden geleden Nuria nog gezien heeft. Het was haar toen ook al opgevallen dat Nuria verdikt was. “Maar ze zei mij toen dat het kwam door het goede leven. Ze zei ook dat ze samenwoonde met de man van haar leven, dus ja, ik heb eigenlijk niet gedacht dat ze ook wel eens zwanger zou kunnen zijn.”

Nuria wil ook nog wel iets kwijt over baby Victor. “Het is de liefste baby ter wereld”, luidt het. “Hij slaapt natuurlijk nog veel. Het is een echt beertje, een dikkertje eigenlijk. Dat is wel fijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.