Zeer pijnlijke vaststelling maakt het overlijden van musicalster Arne Decock nog tragischer
PMN
Zeer pijnlijke vaststelling maakt het overlijden van musicalster Arne Decock nog tragischer
Foto: Instagram

Afgelopen weekend overleed musicalster Arne Decock. Hij overleed op 18-jarige leeftijd.

Er is een onderzoek aan de gang naar een moordcomplot binnen zijn eigen fanclub. Voorlopig is niemand gearresteerd en is het wachten op een eerste getuigenis van de artiest zelf. Maar dat zal nog niet voor morgen zijn.

“Andrei ligt sinds twee weken op een gewone ziekenhuiskamer, maar zijn herstel verloopt moeizaam", zegt zijn zus Alina Lugovski in Het Laatste Nieuws. "Hij moet opnieuw leren stappen, zijn zicht is slecht, zijn nieren zijn aangetast en hij heeft nog steeds enorme hoofdpijn. Bovendien heeft hij moeite met articuleren en praat hij soms Engels, Russisch en Nederlands door elkaar. Toen hij vernam wat er met hem was gebeurd, was hij in shock. Andrei begrijpt niet dat iemand hem kwaad wil doen en heeft moeite om de toestand waarin hij zich bevindt te aanvaarden.”

En Andrei kreeg opnieuw zeer slecht nieuws van de dokters. “Andrei was enorm teleurgesteld toen de dokters hem vertelden dat hij dit jaar niet meer zal kunnen optreden", klinkt het. "Dat we tientallen optredens moeten annuleren, vindt hij ronduit verschrikkelijk. Hij wil er zijn voor zijn fans en komt altijd zijn beloftes en afspraken na."

Maar de zanger blijft wel positief ondanks alles. “Hij ziet de toekomst positief in en is ervan overtuigd dat hij ooit weer op de planken zal staan. Wanneer dat is, is moeilijk te zeggen. Hij heeft twee maanden lang gezwegen en zijn mooie stem is hij voorlopig kwijt. De songteksten herinnert hij zich naar eigen zeggen wel nog. Op zijn ziekenhuisbed probeert hij zijn stembanden terug aan de praat te krijgen. Dat is niet vanzelfsprekend. Andrei heeft nu vooral rust nodig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.