Zorgen in Familie om dit personage: Het gaat helemaal fout
PMN
Zorgen in Familie om dit personage: Het gaat helemaal fout
Foto: Medialaan

We moeten ons zorgen maken om een personage uit Familie. Het loopt helemaal fout.

In 2000 weigerde Martin immers de erfenis van haar moeder. Een teken aan de wand, volgens de familie van de vermoorde Eefje Lambrecks. Volgens hen probeert Martin op die manier een achterpoortje te vinden om haar schadevergoeding niet te moeten betalen, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

De erfenis van haar moeder Henriette Puers bestond uit een kleine villa in Waterloo, juwelen, gouden munten en spaargeld. In totaal zou het gaan om een erfenis van tussen de 200.000 à 400.000 euro. Martin weigerde die erfenis ten voordele van haar drie kinderen.

En dat is niet naar de zin van Jean Lambrecks en zijn zoon Leendert, de vader en de broer van de vermoorde Eefje. Zij vrezen dat Martin op die manier probeert om haar schadevergoeding niet te moeten betalen. Ze hebben samen een klacht ingediend en zich burgerlijke partij gesteld. 

De raadkamer in Namen zal op 15 maart beslissen of de vrouw zich moet verantwoorden voor de rechtbank. Als dat het geval is, ziet het er mogelijk niet zo goed uit voor Martin. Ze riskeert dan een boete van 12.000 euro en een nieuwe gevangenisstraf van twee jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.