Lynn Wesenbeek ziet grote valkuil voor haar dochter Lauren en haar lief Jens Dendoncker
PMN
Lynn Wesenbeek ziet grote valkuil voor haar dochter Lauren en haar lief Jens Dendoncker
Foto: Photonews

Lynn Wesenbeek vernam onlangs dat haar dochter Lauren een relatie heeft met tv-komiek Jens Dendoncker. Het was verrassend nieuws.

De kijkers noemen Lieve zelfs een ijskoningin. “Dat is natuurlijk hun mening, maar ik ben zo niet. Integendeel, ik ben een echt gevoelsmens”, zegt Lieve in TV-Story. “Aljosja heeft me ook gezegd dat ik hem nooit gekwetst heb. Voor de kijkers lijkt het alsof we vaak kibbelen maar dat is onze vorm van humor. Op tv zie je overigens maar een heel klein stuk van ons hele avontuur samen.”

“Op tv lijkt het misschien dat het lichamelijk contact tussen ons moeilijk verliep, maar in werkelijkheid hebben we ons daar snel voor opengesteld, dat hoort immers bij het experiment. We hebben al redelijk snel gekust, maar aanvankelijk niet voor het oog van de camera's. Dat stukje wilde ik bewust eerst privé houden. Als de camera's draaiden, was ik meer gesloten.”

“Het was tussen ons zeker geen liefde op het eerste gezicht. Het lijkt me ook normaal dat je de eerste twee dagen niet holderdebolder verliefd bent. Maar toch was er een klik tussen ons, hoor, alleen werd dat niet onmiddellijk duidelijk op tv, je zag meer de dingen die niet vlot verliepen. Maar we voelden ons heel goed bij elkaar en konden goed met elkaar praten. Stilaan zijn we naar elkaar toe gegroeid.”

“Aljosja is niet het type man waar ik op het eerste gezicht zou op vallen. Maar uiteindelijk word je verliefd op een persoon, op het totaalpakket en niet alleen op het uiterlijk. Aljosja en ik hebben dezelfde visie over het leven. We zijn allebei avontuurlijk, houden van reizen en zijn klaar om volgende stappen te zetten in het leven. We delen ook dezelfde humor.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.