Familie-actrice Jasmijn Van Hoof neemt belangrijke beslissing over haar relatie
PMN
Familie-actrice Jasmijn Van Hoof neemt belangrijke beslissing over haar relatie
Foto: Medialaan

Jasmijn Van Hoof kan je elke dag in Familie aan het werk zien als Stefanie. Daar is ze nog single, in het echte leven niet meer.

RSC Anderlecht is alvast één van de ploegen die wel oren heeft naar een samenwerking met Dimata. De spits een seizoen huren van Wolfsburg, is een piste die Marc Coucke wel wil bewandelen. De nieuwe voorzitter van paars-wit kent Dimata nog van bij KV Oostende, en heeft op die manier alvast een belangrijke troefkaart in handen om de jonge Belg te overtuigen.

“Of Landry Dimata volgend seizoen naar Anderlecht komt? Goh… Als Dimata graag een seizoen bij Anderlecht wil spelen, dan mag hij komen. With pleasure”, liet Coucke zich vorige week in Extra Time ontvallen. “Landry was misschien beter eerst naar een Belgische topclub gegaan in plaats van naar Wolfsburg. Maar hij gaf aan dat hij bij KVO niet meer kon verder groeien en daarom hebben we hem laten gaan.”

Andere Belgische topclubs?

Al spreekt het voor zich dat, als Dimata in het tussenseizoen beschikbaar is voor een verhuur, Anderlecht lang niet de enige gegadigde zal zijn. Vorig seizoen maakte de 20-jarige targetman met zijn twaalf competitiedoelpunten indruk bij Oostende. Andere topclubs zoals Club Brugge en AA Gent zullen dan ook niet bij de pakken blijven zitten als een concurrent als Anderlecht van plan is om Dimata weg te halen bij Wolfsburg.

Club Brugge was vorige zomer – en zelfs de zomer dáárvoor –  al geïnteresseerd in het jeugdproduct van Standard. Tot een samenwerking kwam het evenwel nooit. En bij AA Gent hebben ze ook een serieuze troefkaart in handen. Yves Vanderhaeghe is de trainer die Dimata lanceerde op het hoogste niveau, en dat is de spits nog niet vergeten.

Assist tegen Leverkusen

Het is alvast uitkijken naar hoe Dimata zijn toekomst ziet. Bij Wolfsburg verscheen hij in de competitie amper vier keer aan de aftrap. Zijn laatste basisplaats dateert alweer van 20 januari. Een doelpunt maakte Dimata nog niet in de Bundesliga, maar afgelopen weekend was hij als invaller wel goed voor een assist tijdens de 1-2-nederlaag tegen Bayer Leverkusen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.