Koning Albert maakt zich geen zorgen meer over Delphine na deze pijnlijke conclusie
PMN
Koning Albert maakt zich geen zorgen meer over Delphine na deze pijnlijke conclusie
Foto: Photonews

Koning Albert weigert zijn DNA-staal af te staan. Zo kan Delphine nog steeds niet bewijzen dat hij haar vader is.

MAANDAG:
Louise krijgt slecht nieuws en ze wordt overmand door schuldgevoelens. Emma en Guido worstelen nog steeds met het voorstel van Griet. Guido vraagt Niko om advies. Ook Hanne en Stefanie merken de spanningen op. Lars is getriggerd door het verleden van Marie en hoopt via Inge meer te weten te komen.

DINSDAG:
Alfons maakt kennis met Ayo. Stan probeert nog steeds elk contact tussen Maarten en Evy te verhinderen. Lars blijft verward achter na een gesprek met Inge. Anna wil tot Jans ergernis zijn boekhouding controleren. Albert maakt een verwarde indruk.

WOENSDAG:
Jan merkt dat er geld verdwenen is uit de kassa van Jan & Alleman en heeft een vermoeden wie de dader kan zijn. Mathias voelt zich eenzaam en onderneemt actie. Lars worstelt met zijn gevoelens. Alfons kan zich niet verzoenen met de vriendschap tussen Stefanie en Ayo. Rudi vertelt Véronique dat Mieke uit is op haar job.

DONDERDAG:
Griet probeert Guido uit zijn tent te lokken, terwijl Emma gebroken achterblijft. Benny wil geen voet meer in de Jan & Alleman zetten. Mieke en Lars hebben een openhartig gesprek. Evy en Maarten leggen contact via Stefanie's laptop. Stan schakelt over op een ander plan.

VRIJDAG:
Anna verneemt van Jan dat er geld gestolen is uit de kassa. Ze eist daarop dat er bewakingscamera's in het café geïnstalleerd worden. Emma stelt zich vragen wanneer Guido een enveloppe met geld ontvangt van Griet. Stan probeert opnieuw het vertrouwen van Evy te winnen. Jan laat de bewakingscamera's in het café installeren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.