Modeontwerper Karl Lagerfeld is overleden
PMN
Modeontwerper Karl Lagerfeld is overleden
Foto: Photonews

Verscheidende Franse media melden het overlijden van modeontwerper Karl Lagerfeld. Hij werd 85 jaar.

Een bekende Nederlander die met plezier plaatsneemt aan de pokertafel is bijvoorbeeld Richard Witschge. De voormalige profvoetballer en oud-international won vorig jaar bijvoorbeeld nog een No Limit Hold'em Freeze-out tornooi in Amsterdam.

Een andere bekende naam in Nederland is Fatima Moreira de Melo, die met het nationaal hockeyteam heel wat successen op haar naam schreef. Ze werd onder meer Olympisch en wereldkampioen. Naast hockey heeft ze ook echter heel wat andere talenten. Zo combineerde ze topsport met een rechtenstudie en trad ze ook op als presentatrice en zangeres. In de pokerwereld is ze een populaire vertegenwoordiger van Pokerstars.

Het internationale boegbeeld van Pokerstars is overigens Kevin Hart, de succesvolle Hollywood-acteur. De Amerikaanse komiek ging vorig jaar een partnership aan met de grootste online pokersite ter wereld. Voordien waren topvoetballers Neymar en Cristiano Ronaldo nog de uithangborden van Pokerstars.

In Hollywood zijn er nog heel wat andere fervente spelers te vinden. Jennifer Tilly is bijvoorbeeld erg actief én succesvol aan de pokertafel. De Amerikaans-Canadese actrice draait al jaren mee in het wereldje en pakte al bijna één miljoen dollar prijzengeld tijdens live tornooien.

Wie zelf ook wel van een potje poker houdt, kan niet alleen een pokeravond organizeren onder vrienden. Er zijn ook heel wat mogelijkheden om online te spelen en daarbij een aardig centje te verdienen. Ladbrokes Poker Belgium biedt bijvoorbeeld promoties voor nieuwe spelers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.