Staat hun huwelijk op springen? Annelies uit 'Blind Getrouwd' doet verontrustende uitspraken
PMN
Staat hun huwelijk op springen? Annelies uit 'Blind Getrouwd' doet verontrustende uitspraken
Foto: Medialaan

Het minste wat je kan zeggen is dat Annelies uit ‘Blind Getrouwd’ weet wat ze wil. Dat laat ze ook duidelijk merken in het programma.

Vanlombeek ging in 1975 aan de slag als sportjournalist bij de VRT. Het was toen al duidelijk dat hij een boon had voor het wielrennen. De VRT besliste al snel dat Vanlombeek de nieuwe commentator werd van de wielerwedstrijden.

Vanlombeek, die je gerust de voorganger van Michel Wuyts mag noemen, groeide uit tot de wielerstem van Vlaanderen. Hij vormde vaak een duo met Mark Uytterhoeven. In 1999 ging hij aan de slag bij VTM als woordvoerder. Dat deed hij tot maart 2010, wanneer hij met pensioen ging.

In november vorig jaar maakte Vanlombeek bekend dat hij kanker had die al was uitgezaaid. “Ze konden de kanker niet meer wegkrijgen, wel onder controle houden. Dan ga ik op nazicht elke 2 maanden, later misschien elk halfjaar of jaar. Een coureur die niet gelooft dat hij de koers kan winnen, zal niet winnen. Ze zeggen dat ik een vechter ben. Dus vecht ik."

“Ik boet amper in aan levenskwaliteit, kan nog doen wat ik wil en lijd geen pijn. Ik kijk vooruit. Deze ziekte is als het groot lot uit de loterij. Helaas blijk ik nu het verkeerde lotje te hebben getrokken. Ronduit pech. Maar ik wil het mijn leven geenszins laten beheersen.”

Het was helaas een gevecht dat Vanlombeek niet kon winnen. De kanker sloeg genadeloos hard toe en de ex-wielercommentator moest zo vroeger dan verwacht de strijd staken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.