"Het is vreselijk wat Iris in Familie overkomen is"
PMN
"Het is vreselijk wat Iris in Familie overkomen is"
Foto: Medialaan

Er was gisteren een vreemde scène in Familie. Terwijl Hanne en Iris voor de deur stonden weigerde Francesca, de moeder van Evy, de deur te openen.

"We speelden dominant”, steekt Leko van wal op de officiële webstek van Club Brugge. “We begonnen ook goed, met enkele goede kansen tot gevolg. En dat tegen een ploeg die in vorm is, vol vertrouwen zit en goed georganiseerd speelt. Ik ben dan ook blij met wat ik gezien heb qua voetbal. Bovendien was er opnieuw een goede synergie tussen de spelers en de supporters, wat voor extra motivatie zorgde. Er was veel beweging en goede automatismen, waardoor we veel kansen creëerden."

Afwerking laat te wensen over

Al knelt het schoentje de jongste tijd bij de afwerking, en dat is Leko niet ontgaan. "Anderzijds was het qua efficiëntie en killerinstinct niet goed genoeg. We hadden de match al veel langer dood moeten maken", merkt de coach van Club op. "Het is niet realistisch dat je twintig keer naar doel moet trappen om een doelpunt te scoren. Dat moet dus beter."

"Het is normaal dat de tegenstander ook enkele kansen krijgt, maar ook daar moeten we scherper zijn. In de slotminuut was het wellicht penalty, waardoor het uiteindelijk nog een gelijkspel had kunnen worden. Als speler van Club Brugge moet je over killerinstinct beschikken, dus daarover maak ik mij zorgen. In de Play-Offs zullen we ons niet kunnen veroorloven om zoveel kansen te missen", besluit Leko.

Meer nieuws

Meer nieuws

.