Heel merkwaardige ontdekking over weermannen - en vrouwen: “Goed weer, ja, maar al de rest is overdreven”
PMN
Heel merkwaardige ontdekking over weermannen - en vrouwen: “Goed weer, ja, maar al de rest is overdreven”
Foto: Photonews

Over het weer van het afgelopen weekend mogen we echt niet klagen. Bij momenten kregen we zelfs al een lentegevoel.

“Maar nu is alles weer onder controle”, zegt Paul Severs aan Primo. “Het gekke is dat niet mijn stembanden zelf het probleem zijn. Maar wel mijn maag die voor vreselijke reflux zorgt. Via de slokdarm kan die reflux mijn stembanden bereiken. Maar de medicatie werkt en ik heb een slaaphouding gevonden die de reflux onder controle houdt.”

“Ik durf er wel eens van wakker liggen, ja. Ik kan mij geen leven zonder muziek voorstellen. De dag dat ik te horen krijg dat ik de kracht niet meer heb om te zingen, zal de rotste dag uit mijn leven zijn. Echt waar. Ik kan het podium niet missen. Ik zal het applaus missen, ik zal de warmte van de zaal missen en ik zal het componeren en schrijven missen. Doodsbenauwd ben ik, wanneer ik daar aan denk.”

En de zanger maakt zich ook grote zorgen over zijn echtgenote Paulette. “Ze heeft een aandoening die niet meer beter zal worden”, reageert Paul. “Vandaag is ze slechtziend, over enige tijd kan ze blind zijn. Dat is vreselijk jammer maar die tegenslag doet geen afbreuk aan de kwaliteit van ons huwelijk.”

“Paulette is mijn eerste en enige liefde. Dat zal altijd zo blijven, tot de dood ons uit elkaar haalt. Een goed huwelijk is een vlammetje dat je moet onderhouden, bewaken en met zorg aanblazen. Ons huwelijk is een radarwerk, alle tandwielen passen in mekaar. Zoals je je handen vouwt. Je moet daar niet bij nadenken, maar het lukt altijd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.