Schokkende berichten over prins Harry en zwangere Meghan Markle: “Hun huwelijk staat op springen”
PMN
Schokkende berichten over prins Harry en zwangere Meghan Markle: “Hun huwelijk staat op springen”
Foto: Photonews

Er komen steeds meer berichten dat het echt niet goed gaat tussen prins Harry en Meghan Markle. Hun huwelijk zou op springen staan.

De 21-jarige Laura Tesoro dook voor het eerst op in Familie. Daar speelde ze de rol van Charlotte en later toonde ze ook dat ze een behoorlijk stukje kan zingen. Denk maar aan haar sterke prestaties op het Songfestival.

Laura werkt weer aan nieuwe muziek. “Ik ben volop in een creatief proces”, zegt ze in Primo. “Maar zo’n creatief proces vraagt tijd. Ik schrijf immers mijn nummers zelf. Ik wil me door niemand laten opjagen.”

De fans gaan dus nog wat geduld moeten hebben. “Het moet gaat zijn, dan pas kom ik ermee naar buiten. Met de release van mijn vorige singles heb ik ook lang gewacht. Dat heeft ook resultaat opgeleverd. Het heeft me toch maar ‘n award opgeleverd voor beste zangeres.”

Laura heeft ook een muzikale vriend. Haar vriend Giovanni Kemper nam vorig jaar ook deel aan ‘Steracteur Sterartiest’. Daar behoorde hij tot het kransje van favorieten,maar hij haalde het uiteindelijk niet. De winst ging naar Michiel De Meyer, die we kennen van zijn rol in de soap Thuis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.