Roel Vanderstukken heeft zeer verrassende beslissing genomen over zijn relatie
PMN
Roel Vanderstukken heeft zeer verrassende beslissing genomen over zijn relatie
Foto: Instagram

Roel Vanderstukken zien we dagelijks aan het werk in Familie. Hij speelt er de rol van Benny.

Kathleen kreeg donderdag te horen dat haar oma gestorven is. Voor het ex-K3’tje is dat een ferme klap die ze moet verwerken. Zij en haar oma waren twee handen op één buik.

De zangeres ging van zodra ze even tijd had, altijd op bezoek bij haar oma. De laatste tijd was dit wel iets moeilijker, aangezien Kathleen een tijdje geleden in Zuid-Afrika ging wonen.

Kathleen kreeg donderdag te horen dat haar oma gestorven is. Voor het ex-K3’tje is dat een ferme klap die ze moet verwerken. Zij en haar oma waren twee handen op één buik.

 

Me and my Big Boy!

Een bericht gedeeld door Kathleen Aerts (@kathleen_aerts) op 16 Jan 2018 om 9:34 (PST)

De zangeres ging van zodra ze even tijd had, altijd op bezoek bij haar oma. De laatste tijd was dit wel iets moeilijker, aangezien Kathleen een tijdje geleden in Zuid-Afrika ging wonen. Kathleen zal nu zo snel mogelijk terugkeren naar ons land. “Maar dit keer zal het minder prettig zijn om terug naar België te keren”, laat ze weten in een reactie bij Showbizzsite. Eén van de redenen waarom Kathleen naar Zuid-Afrika verhuisde is om voor haar zieke moeder te zorgen. De moeder van Kathleen lijdt aan dementie. Intussen heeft ze in Zuid-Afrika een nieuw leven uitgebouwd.

Samen met haar man Steven runt ze daar een reisbureau. Het koppel heeft met Jay en Lewis ook twee kinderen. Ze wonen in Paarl. Dat is plaatsje vlakbij Kaapstad. “Hier is ook de zorg voor mijn moeder betaalbaar”, reageerde Kathleen eerder al. “Dat was in België minder het geval. Hier hebben we een heel mooi evenwicht gevonden. Ze woont weer bij haar kind, ze is omringd door haar kleinkinderen. En ik heb enkel nog mooie momenten met haar.”

Kathleen zal nu zo snel mogelijk terugkeren naar ons land. “Maar dit keer zal het minder prettig zijn om terug naar België te keren”, laat ze weten in een reactie bij Showbizzsite.

Eén van de redenen waarom Kathleen naar Zuid-Afrika verhuisde is om voor haar zieke moeder te zorgen. De moeder van Kathleen lijdt aan dementie. Intussen heeft ze in Zuid-Afrika een nieuw leven uitgebouwd. Samen met haar man Steven runt ze daar een reisbureau.

Het koppel heeft met Jay en Lewis ook twee kinderen. Ze wonen in Paarl. Dat is plaatsje vlakbij Kaapstad. “Hier is ook de zorg voor mijn moeder betaalbaar”, reageerde Kathleen eerder al. “Dat was in België minder het geval. Hier hebben we een heel mooi evenwicht gevonden. Ze woont weer bij haar kind, ze is omringd door haar kleinkinderen. En ik heb enkel nog mooie momenten met haar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.