Bijzonder droevig: Dit was nog de grote droom van de tweelingzussen Jeanne en Marcella
PMN
Bijzonder droevig: Dit was nog de grote droom van de tweelingzussen Jeanne en Marcella

Begin deze maand kwam er het nieuws dat na Jeanne ook Marcella overleden is. Ze kon het verdriet van haar overleden tweelingzus niet meer aan.

Mezdi wil zijn vriendin Daniëlle trouw blijven, toch als de camera’s draaien. Wanneer hij het gevoel heeft dat de camera hem niet zien, durft hij al eens over de schreef te gaan. Dit tot groot verdriet van zijn vriendin. 

Mezdi mocht gaan uitleggen bij ‘Goedele On Top’. Het programma van Goedele Liekens dat je enkel via de Facebook van Vijf kan bekijken. Goedele wilde eens weten wie zijn grootste verleiding waren. Was dat Zwanetta of Laetitia? “Geen van beiden”, is het verrassende antwoord van Mezdi.

“Ik heb nul komma nul karakter laten zien, meer dan mijn voornaam weten ze niet. Dus ‘temptation’ bestaat niet. Temptation is verleiding, elkaar beter leren kennen. Ik heb het globaal over mezelf gehad. Of er verleiding was op het eiland? Ja, in de zin van verleiding van lichamelijk, fun en lachen. Persoonlijk hebben ze bij mij niks aangewakkerd.”

“De verleidsters kennen mij niet", gaat Mezdi door op zijn elan. "Ik heb mijn ware aard aan hen niet laten zien. En net daarom zeg ik dat je van temptation echt niet kan spreken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.