Ingeborg haalt uit naar ‘Blind Date’: “Belachelijk allemaal”
PMN
Ingeborg haalt uit naar ‘Blind Date’: “Belachelijk allemaal”
Foto: Photonews

Ingeborg is haar ‘kindje’ kwijt. ‘Blind Date’ wordt voortaan gepresenteerd door Nathalie Meskens.

Marie moet het in de ring opnemen tegen Natalia. “Ja bon, Natalia is heel sportief, maar onderschat Marie ook niet, zegt papa Gert in Dag Allemaal. “Ze is behoorlijk sportief en mept stevig door. De peilingen geven Marie slechts 13% kans op winst, maar ik zou mijn geld toch niet zomaar op Natalia zetten, hoor.”

Vorig jaar nam Gert’s zoon Viktor deel. “Ach, 't is maar een tv-programma, hé. En ja, Viktor heeft vorig jaar verloren, maar dat was op punten. Hij is zeker niet afgegaan. Als Marie zou verliezen, wil dat dan zeggen dat ik volgend jaar moet meedoen?”

“Als ik tien jaar jonger was, direct! Ik merk dat meedoen aan zo'n programma toch een goede motivatie is om gezonder te gaan leven. Viktor is toen op zes weken een ander mens geworden en Marie is nu ook zes kilo afgevallen.”

Van Viktor is Gert overigens het meest geschrokken. Hij lijkt steeds meer in de voetsporen van zijn vader te treden. Je ziet Viktor veel meer dan vroeger opduiken. “En daar ben ik wel van geschrokken”, gaat Gert verder. “Ik had dit totaal niet verwacht van hem, als je ziet hoe hij een paar jaar geleden was. En nu werkt hij de kerstshow van Samson en Gert uit en werkt mee op de redactie van ‘Gert Late Night’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.