Romina heeft zeer belangrijk nieuws te melden over haar vriend boer Jan
PMN
Romina heeft zeer belangrijk nieuws te melden over haar vriend boer Jan
Foto: Instagram

Romina heeft belangrijk nieuws te melden over haar vriend boer Jan. Dat laat ze weten op de sociale media.

De kijkers vinden het onrealistische verhaallijn en daar valt wel wat over te zeggen. “De bedragen die ze in `Familie' hanteren, zijn veel te hoog”, legt `high class gigolo' Kevin uit in TV-Familie. “Een vrouw die op zoek gaat naar klassevol gezelschap wil best wat uitgeven, en vaak verwacht zo'n dame geen seks. Als ik voor vier uur naar naar de sauna of wellness ga met een klant, betaalt zij mij 650 euro.”

“Geen 2.000 euro, zoals Guido in `Familie' kreeg. En hij kan 20.000 euro cashen voor een nacht met alles erop en eraan. Ik geloof nooit dat er ook maar één dame is die daar zoveel geld voor overheeft. Hoeveel ik vraag? Een overnachting met intimiteiten kost 1.200 euro. En privacy is bij mij gegarandeerd.”

Wim Feyaerts, creative producer bij Familie, verduidelijkt waarom ze de verhaallijn van Guido in het leven hebben geroepen. “We hadden een femme fatale nodig voor de rol van Griet”, luidt het. “Andrea was een perfecte keuze. Het was de bedoeling dat ze niet echt op de voorgrond zou treden."

"Het zijn vooral haar sms'jes naar Guido die in beeld komen. De figuur van Andrea geeft het personage van Griet hoe dan ook de juiste uitstraling. We zijn heel blij met haar. Maar in feite is het doel van deze gigolo-verhaallijn te tonen wat zoiets allemaal teweegbrengt in die toch enorm hechte relatie van Guido en Emma.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.