Verontwaardigde reacties over Stef Wauters: “Schandalig”
PMN
Verontwaardigde reacties over Stef Wauters: “Schandalig”
Foto: Photonews

Stef Wauters is onder vuur komen liggen. Aanleiding is een boek van ex-VRTnieuwsanker Sigrid Spruyt.

Roel Vanderstukken stond een tijdje aan de kant na een zware hartoperatie. Maar die periode kan de acteur nu achter zich laten. “Vanaf dinsdag 6 maart ben ik weer op het scherm te zien”, zegt hij in TeVe Blad. “Ik kijk er zelf al een beetje naar uit. Ik denk dat dat moment nóg magischer zal zijn dan opnieuw op de set staan. Ik ben thuisgekomen, bij mijn familie! Da's fijn."

Roel is intussen weer helemaal de oude. Al viel de terugkeer naar de set van Familie hem wel zwaarder dan gedacht. "Het was toch emotioneel", vertelt hij. "Ik heb mij kranig gehouden totdat ik op de set stond, in ons eigen decor, in onze keuken. En toen zijn er wel tranen gevloeid. Maar die waren ook heel snel weer weg, want zo'n ploeg trekt je mee."

"Da's een echte familie. Het was ook heel mooi om te zien hoe de collega's en de crew zich door de dag heen over me bekommerden. Af en toe kwamen ze dan in de loge, bij een kledingwissel of zo, even checken of alles in orde was, of ik niet te moe was... Heel lief." (lacht)

De acteur kan zo een punt zetten achter een zware periode. “Zeker en vast. Die hartoperatie, dat was echt een donderslag bij heldere hemel, ik kan het niet anders uitdrukken. Nooit eerder had ik klachten die op een hartprobleem konden wijzen. Ja, ik was veel moe geweest. Maar dat krijg je nu eenmaal met werkweken van zestig tot zeventig uur." Je bent door het oog van de naald gekropen. Voor hetzelfde geld zat je hier nu niet meer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.