Het wordt een zwoele Valentijn: Hanne Troonbreeckx toont foto van zichzelf in sexy lingerie
PMN
Het wordt een zwoele Valentijn: Hanne Troonbreeckx toont foto van zichzelf in sexy lingerie
Foto: Instagram

Buiten de schijnt de zon volop en ook de temperaturen mogen er best wezen. En Hanne Troonbeeckx doet de temperatuur nog wat verder stijgen.

Ingeborg presenteerde meer dan 13 jaar lang Blind Date op VTM. Door middel van vragen te stellen kon iemand een geschikte partner vinden om mee reis te gaan. Wanneer de wand verdween, zagen ze elkaar voor het eerst. 

“En als de wand verdween en de jager zijn prooi zag, kreeg hij of zij nog de kans om zich te bedenken”, zegt Ingeborg in TV-Story. “Veel mensen vonden dat grof, maar ik stond er wel achter. Mensen oordelen heel snel. Ik was daar vaak van aangedaan. Ik sloot Blind Date vaak af met de boodschap: ‘wees een beetje lief voor elkaar’. En dat geldt nog altijd. In de liefde beoordelen mensen tegenwoordig met de snelheid van een swipe.”

En Ingeborg zou Blind Date wel opnieuw willen presenteren. “Daar mogen ze mij altijd voor bellen”, luidt het. “Het originele programma dateert van 1966 en dat is toevallig ook mijn geboortejaar. Liefde is van alle tijden.”

“Veel van de mensen die deelnamen meenden het ook serieus. Achter de schermen kreeg ik vaak hun liefdesgeschiedenis te horen. Tegen dat ze op reis vertrokken was ik vaak helemaal mee. Ik vond dat wel interessant.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.