“Dit is verschrikkelijk erg voor Romina en haar vriend boer Jan”
PMN
“Dit is verschrikkelijk erg voor Romina en haar vriend boer Jan”
Foto: Medialaan

Het was vandaag een prachtige dag. Niet alleen omdat de zon volop scheen en er heerlijke temperaturen waren, maar het is ook Valentijn.

De jongste zoon van Jan Van Den Bossche heeft van Griet een opmerkelijk voorstel gekregen. In ruil voor één nacht seks krijgt hij 20.000 euro.

Verschillende kijkers van Familie vinden het van de makers allemaal wat ver gezocht, maar acteur Vincent Banic deelt die mening in Dag Allemaal niet. “Dat mijn personage een gigolo wordt, vind ik zelf ook heftig”, luidt het bij Vincent. “Maar ik vind het wel realistisch. Als je met je rug tegen de muur staat, doe je soms rare dingen.”

Het toeval wil dat Vincent ook in het echte leven een dergelijk voorstel heeft gekregen. “Mannen en vrouwen die er iets beter dan gemiddeld uitzien, krijgen soms vreemde voorstellen. Enkele jaren geleden sprak een vrouw mij aan op een feestje. Zonder er veel tralala rond te maken, zei ze dat ze één nacht met me wilde doorbrengen en daar heel veel voor overhad.”

Vincent hoefde zelfs niet na te denken over het aanbod. “Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om op dat soort avances in te gaan. Ik ben geen gigolo hé.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.