Kürt Rogiers maakt zich bedenking over ‘Blind Getrouwd’: “Het is weer van dat”
PMN
Kürt Rogiers maakt zich bedenking over ‘Blind Getrouwd’: “Het is weer van dat”
Foto: Medialaan

De koppels uit ‘Blind Getrouwd’ zijn nu allemaal getrouwd. Iedereen is nu echt klaar om op huwelijksreis te vertrekken.

MAANDAG:
Guido probeert Griets voorstel met Emma te bespreken. Hij moet ook afrekenen met een nieuwe tegenslag. Zjef zoekt een oplossing voor hun huis. Rudi wil de verkoper aanklagen. Marie is verbaasd over de nieuwe date van Lars.

DINSDAG:
Marie is bezorgd dat Inge haar verleden uit de doeken zal doen. Ze spreekt haar erover aan. Emma en Guido maken hun rekeningen op en staan met hun rug tegen de muur. Niko doet Guido een voorstel. Stan gaat een stap verder om Maarten stokken in de wielen te steken.

WOENSDAG:
Emma wil de bomma en Albert om een lening vragen. Hun afspraak neemt echter een abrpute wending. De perikelen over hun huis zetten de relatie van Rudy en Zjef onder druk. Evy confonteert Maarten met de beelden op zijn laptop. Jelle komt te weten dat Wout een gevaarlijke challenge op het oog heeft.

DONDERDAG:
Jelle vreest het ergste voor de volgende challenge van Wout. Emma en Guido durven de bomma en Albert niet meer om geld te vragen. Mieke doet Lars een professioneel voorstel. Mathias biecht Patrick op dat hij niet meer in de liefde gelooft. Maarten stelt Evy voor een voldongen feit.

VRIJDAG:
Stan haalt opgelucht adem. Stefanie pakt haar spullen om te verhuizen. Benny heeft het moeilijk. Zjef krijgt nieuws over de zwangerschap van Evy. Jelle probeert op Wout in te praten. Emma ziet maar één mogelijkheid om een einde te maken aan hun problemen. Ze neemt een besluit.

Meer nieuws

Meer nieuws

.