Grote ongerustheid over Koen Crucke: “Help, alarmerend”
PMN
Grote ongerustheid over Koen Crucke: “Help, alarmerend”
Foto: Photonews

Er is grote ongerustheid ontstaan over Koen Crucke. Een pak van zijn fans vinden het zo alarmerend dat ze hem zelfs opbelden en berichtje stuurden

Momenteel wordt de rol van Benny gespeeld door Govert Deploige. Hij zal nog tot volgende week op het scherm te zien zijn, daarna neemt Roel weer zijn plaats in. En daar gaan veel fans van Familie blij om zijn. Dit zijn alvast drie redenen om uit te kijken naar de terugkeer van Roel.

Reden 1: Waarheidsgetrouw
Het was voor Govert een helse karwei om Roel op korte tijd te vervangen. We moeten zeggen dat Govert het fantastisch heeft gedaan, maar er is toch maar één Benny en dat is Roel Vanderstukken. Het komt ook geloofwaardiger over als de rol door Roel gespeeld wordt.

Reden 2: Taalgebruik
Roel hanteert bij Familie een specifiek taalgebruik. Het is iets dat Govert probeerde om na te bootsen. Maar er was één woord dat hij nooit gebruikte. Dat was 'boomshakelak'. "Dat is zo specifiek van Roel dat ik het nooit zal gebruiken", zei Govert daar eerder al over.

Reden 3: Vrouwelijke fans
En ook veel vrouwelijke fans van Familie gaan bijzonder tevreden zijn dat Roel terug is. Het is algemeen geweten dat zij Roel knapper vinden dan Govert. Vanaf volgende week kunnen ze de acteur dus opnieuw bewonderen in Familie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.