Alarmerende berichten over Meghan Markle en prins Harry: “Hij is woest op haar”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er zijn onrustwekkende berichten over de hoogzwangere Meghan Markle. Ze zou een vies spelletje aan het spelen zijn.

Meghan zou de laatste tijd erg close zijn met haar woordvoerder, de knappe Christian. Ze brengt tegenwoordig heel veel tijd met hem door. Zoveel tijd zelfs, dat sommigen denken dat er wel eens meer aan de hand zou kunnen zijn.

De Engelsen vinden het onaanvaardbaar voor een prinses die ook nog eens hoogzwanger is. Intussen is ook Meghan’s echtgenoot prins Harry op de hoogte gebracht van wat zijn vrouw allemaal doet.

Woest
“Hij is zelfs woest’, klinkt het. “Hij zal hierover wel al een stevig woordje met haar hebben gewisseld.” Maar Meghan trekt het zich allemaal niet aan.

Bedrogen
Het baart de Engelse royaltywatchers grote zorgen. “Het zou best kunnen dat ze Harry bedrogen heeft”, luidt het. “Niemand heeft Meghan al zijn appartement zien binnengaan, maar niemand durft ook te beweren dat ze daar nog níet is geweest.”

Commentaar
“Meghan krijgt nu enorm veel commentaar, maar binnenkort kan dat zó voorbij zijn. De oplossing zit in haar buik. Eens het prinsje of prinsesje geboren is, zal Meghans populariteit weer de hoogte in schieten.”