Alarmerende berichten over Meghan Markle en prins Harry: “Hij is woest op haar”
PMN
Alarmerende berichten over Meghan Markle en prins Harry: “Hij is woest op haar”
Foto: Photonews

Er zijn onrustwekkende berichten over de hoogzwangere Meghan Markle. Ze zou een vies spelletje aan het spelen zijn.

Van Mello zal de rol van Inge spelen. Zoals je weet heeft Marie een geheim waarmee Wils haar ook chanteert. Lars zou dat geheim graag te weten komen en het lijkt er op dat Inge hem hierbij kan helpen. “Ik duik op het einde van de aflevering plots op als Inge, het nieuwe liefje van Lars (Kürt Rogiers, nvdr.), maar tegelijk ook de jeugdvriendin van Marie (Lien Van de Kelder, nvdr.).”

“Vanaf dinsdag krijgt mijn personage ook echt een impact in Familie. Ik word zo'n beetje een stoorzender tussen die twee omdat ik een geheim ken van Marie, waar Lars maar wat graag achter zou komen”, luidt het bij Van Mello in Het Nieuwsblad. “Het was heerlijk om bij Familie mee te draaien. In mijn loge lagen zelfs pralines om mij te verwelkomen.”

Van Mello zal maar even meedraaien in Familie. Al betekent dat niet het einde van haar acteercarrière. “Ik speel ook een rol in Niet Schieten, de Bende van Nijvel-film van Stijn Coninx, en binnenkort acteer ik in een nieuwe Vlaamse komedie. Meer kan ik er nog niet over kwijt, maar ik krijg een hoofdrol naast heel wat bekende acteurs. Allemaal heel fijn en spannend. Ik mag dan al 37 zijn, als actrice voel ik me nog altijd een jeune premier die hopen dingen te leren heeft.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.