VTM

Nieuw programma op VTM is een grote flop: "Valt enorm tegen"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Een nieuw programma op VTM voldoet niet aan de verwachtingen. Het lijkt uit te draaien op een grote flop.

Een journaliste van 'Het Laatste Nieuws' keek naar de gisteravond naar de eerste aflevering van 'Studio Tarara'. Het vielt haar tegen.

"Als een met Emmy's bekroond productiehuis een reeks maakt over de losbandige beginjaren van VTM en mij meesleurt in één van de grootste throwbacks uit mijn 30-jarige bestaan, kan ik niet anders dan enthousiast zijn", luidt het.

Fout
Los van de kleurrijke revival en de parade van VTM-coryfeeën, moest het verhaal van ver komen. De grootste fout die men kan maken, is verwachten dat een 'Shelter'-geesteskind automatisch een tragikomische reeks is. Ongeacht hoe hard de makers 'dramareeks' roepen, dan nog denk je: 'ja tarara'.

Lollepottheater
"Studio Tarara' is niet het lollepottheater van een 'Safety First', maar een reeks waarbij de vuilste was uit de showbizzmand werd geplukt in de hoop er een meeslepend verhaal rond te brouwen."

Plas bloed
"Drank, drugs, seks, grensoverschrijdend gedrag,... Het was snakken naar een streepje frivoliteit. En affiniteit. De hoofdpersonages waren zo verteerd door zelfdestructie dat het me eerder onverschillig liet wie er op de parking in een plas bloed eindigde. Na hoogmoed volgt meestal een val."