Tim uit ‘Blind Getrouwd’ erg geschrokken tijdens zijn vrijgezellenavond door zijn vrienden
PMN
Tim uit ‘Blind Getrouwd’ erg geschrokken tijdens zijn vrijgezellenavond door zijn vrienden
Foto: Medialaan

Tim trouwde in ‘Blind Getrouwd’ met Elke. Maar voor het zover was, had Tim ook nog een vrijgezellenavond.

"Als vissenvrouw is Sandrine André het toppunt van vrouwelijkheid", aldus de schrijvers. "Ze geniet ervan zich sensueel te gedragen en te kleden en wint daar ook heel wat mannelijke aandacht mee. Sandrine heeft iets mysterieus. Ze houdt je voortdurend in de ban door haar lieflijke wispelturigheid."

Liefde

Als je het ons vraagt, komen deze kenmerken ook zeker en vast overeen met haar personage in 'Familie' Veronique. "Die wispelturigheid is meteen ook het enige waarmee ze haar partner zowel kan uitdagen als kan kwellen."

"Tegenstrijdige situaties kan ze met gemak de baas. maar ze moet opletten dat traumatische gebeurtenissen geen barrière veroorzaken, waardoor het Vissen-symbool doorbroken wordt. Een Vissen leeft er namelijk voor om liefde te uiten naar anderen toe, en niet (enkel) naar zichzelf."

Droomvrouw

"De Vissen-vrouw is erg zorgzaam, charmant en doorgaans ook kwetsbaar. Hoewel ze die kwetsbaarheid graag cultiveert en uitspeelt ten opzichte van mannen, duftr ze die met momenten ook te camoufleren in een poging zichzelf te beschermen. Laat ze zich opmerken als een en al luchtigheid en koele afstandelijkheid, dan mag het duidelijk zijn dat ze zich een houding probeert aan te meten die niet strookt met haar emoties. Sandrine mag als Vissen evenwel één ding op haar conto schrijven: van alle sterrenbeelden is zij dé droomvrouw van zowat elke man." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.