Kathleen Aerts heeft frappante boodschap voor haar vriend Steven
PMN
Kathleen Aerts heeft frappante boodschap voor haar vriend Steven
Foto: Photonews

Kathleen Aerts (40) woont samen met haar vriend Steven en hun twee kinderen Lewis (8) en Jay (5) en mama Maria in Zuid-Afrika. Daar zijn ze heel gelukkig.

Megan en Kevin zijn alvast als eerste in de mist gegaan. Kevin heeft Megan in het verleden al meermaals bedrogen. In het programma zou hij moeten bewijzen dat hij Megan wél trouw kan zijn én dat hij niet slecht over haar praat. Maar dat leek de eerste dagen al niet te lukken. 

Zo stak zijn hand tussen de benen van een verleidster terwijl ze in een hangmat lagen, liep hij hand in hand met een verleidster én praatte hij superslecht over Megan tegen verleidster Yana. Hij zei in het West-Vlaams dat ze 'koekerond' is, wat wil zeggen dat ze dom is. 

Seks

Dit was voor Megan genoeg om in te gaan op de avances van verleider Joshua. Hij probeerde haar al enkele dagen ervan te overtuigen dat Kevin een egoïst is en haar niet waard is. Dit vond hij oprecht, en was niet één van zijn verleiders-tactieken. Toch belandde hij diezelfde avond met haar in bed. 

Megan liet ook al weten aan Goedele Liekens dat ze meerdere keren seks hebben gehad op het eiland. Dit kwam aan het licht nadat Goedele vroeg: "Hebben jullie veilig gevreëen?" Waarop Megan antwoordde: "Meestal wel..." Waarna ze bekende dat de condooms te klein waren voor Joshua de eerste avond dat ze seks hadden. De dag nadien lagen er grotere condooms op haar kamer. 

Close

De relatie met Kevin lijkt dus wel voorbij te zijn. Maar hoe zit het met Joshua? Megan ging gisteren alvast uit met enkele andere deelnemers van 'Temptation Island'. En daarin was te zeer close te zien met verleider Gino. Zou er wat bloeien tussen de twee? 

Meer nieuws

Meer nieuws

.