Bart Kaëll en Luc Appermont hebben opvallende beslissing genomen
PMN
Bart Kaëll en Luc Appermont hebben opvallende beslissing genomen
Foto: Photonews

Bart Kaëll en Luc Appermont waren in de show van 30 jaar VTM voor het eerst samen te zien. Ze speelden samen met Kürt Rogiers het legendarische programma ‘Rad Van Fortuin’.

Lisa Marie zou enkel nog 11.000 euro cash hebben. Dat is niets vergeleken met de miljoenen die ze ooit geërfd heeft van haar vader. Lisa Marie steekt de schuld op geldadviseur Barry Siegel, en daagt hem zelfs voor de rechter. Maar Barry Siegel wast zijn handen in onschuld. 

Investeringen

Siegel zou met het geld van Lisa Marie zeer slechte investeringen gedaan hebben. Toen Elvis stierf, zou hij een paar miljoen euro verdiend hebben. Maar nadien bleek dat er tientallen miljoenen verdiend werden, puur door de verkoop van zijn muziek. Daarbij haalde de zanger ook nog eens inkomsten uit zijn toeristische attractie Graceland (de woning van Elvis). Dit alles bracht het totaal op 80 miljoen, dat in een speciaal fonds werd beheerd. Lisa Marie erfde pas in 1993 een deel van dat vermorgen, toen ze 25 jaar was geworden. 

In samenspraak met Barry Siegel, besloot ze 85% van haar erfenis te investeren in diverse bedrijven. Dit leverde Lisa Marie bijna 32 miljoen cash op, en dat terwijl ze met nog eens 16 miljoen eerder opgebouwde schulden kon aflossen. 

Dat ze nu zo een groot deel van haar geld kwijt is, komt volgens haar door Barry Siegel en zijn verkeerde investeringen. Hij investeerde ondermeer enkele miljoenen in 'Core Entertainment', het bedrijf achter het talentenjacht 'America Idol', maar deze firma ging in 2016 failliet. 

Domme acties

Lisa Marie zou op dit moment 13 miljoen in het min staan. Ze daagt Barry Siegel uit voor de rechtbank, en hoopt ook de proceskosten op hem te kunnen verhalen. 

Barry Siegel wast zijn handen echter in onschuld. Volgens hem is er een duidelijke andere reden waarom Lisa Marie geen cent meer overhoudt aan de erfenis die ze ooit kreeg van haar beroemde vader. "Ze geeft mij de schuld van haar eigen domme acties", aldus Siegel. Volgens hem heeft Lisa Marie haar fortuin dus zelf verprutst door een gat in haar hand te hebben. 

Lisa Marie zit momenteel ook in een scheiding met gitarist Michael Lockwood (56), met wie ze twee kinderen heeft. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.