Lien Van de Kelder heeft geen goed nieuws over Marie, haar personage in Familie
PMN
Lien Van de Kelder heeft geen goed nieuws over Marie, haar personage in Familie
Foto: Medialaan

Er zijn fans van Familie die vermoeden dat Lien Van de Kelder snel zal verdwijnen uit de reeks. Maar niets is minder waar.

Zo schreef Claes onder meer songs voor Clousea, Sam Gooris en vele andere Vlaamse artiesten. Hij componeerde ook het Songfestival-nummer Like The Wind van Vanessa Chinitor in 1999. Hij werkte ook samen met Guido Veulemans en Katrien Gillis mee aan de monsterhit 'Lilali' van Kim Kay. Claes was ook bij tal van televisieprojecten betrokken, vooral dan talentenjachten zoals 'X-Factor' en 'Star Academy'.

De langste samenwerking had hij met Gene Thomas. De twee waren beste vrienden. Wim werkte in eerste instantie mee aan alle songs van X-Session. Later was hij ook zeer nauw betrokken bij de solocarrière van Gene Thomas en de nevenprojecten van de zanger. Ook voor Gene is het verlies immens.

Vrouw en twee kinderen

Claes werd geboren in Leuven, maar woonde in Haacht. Daar had hij zijn eigen opnamestudio 'Studio Close'. Zijn overlijden komt voor velen plots en onverwacht. De schok is dan ook groot in de Vlaamse showbizzwereld. Claes laat een vrouw en twee kinderen achter.

Meer nieuws

Meer nieuws

.