Tom Waes heeft verrassend besluit genomen over ‘Reizen Waes’

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het seizoen van ‘Reizen Waes’ zit er zo goed als op. Nog één aflevering en dan is het gedaan.

Tom Waes liet eerder al weten dat hij denkt aan stoppen met het programma. De aflevering van zondag, toen Tom naar Azerbeidzjan trok, haalde 1.847.018 kijkers. Dat zijn voorhistorische cijfers.

Tom beseft dat hij nu wel moet doorgaan met ‘ Reizen Waes’. “Het is nog niet beslist, maar de kijkcijfers bewijzen wel dat het nog niet op is”, reageert Tom in Het Nieuwsblad.

Nog een seizoen
“We kunnen gemakkelijk nog een seizoen maken. Aan landen geen gebrek. Finland interesseert me heel hard, omdat ze daar een aparte Samibevolking hebben. Macedonië is een kanshebber, dat land heet nu Noord-Macedonië. Ik wil ook wel naar de Faeröer-eilanden.” 

Landen
“Cyprus is ook interessant, vanwege de spanningen met Griekenland en Turkije. Keuze genoeg. En een vijfde seizoen kan zeker omdat Reizen ­Waes ook geëvolueerd is. De aflevering over Azerbeidzjan leek meer op de oude Reizen Waes, wat vrijblijvender.”

Tijd
Maar wanneer gaat hij dan een nieuw seizoen maken? “Ik draai nog één aflevering van The blacklist voor Ketnet, dan beginnen we te repeteren voor het tweede seizoen van ­Undercover, dat we op 1 april beginnen te draaien. Op 1 juli maak ik Kamp Waes en vervolgens de rest van seizoen twee van Undercover. Dan zou ik toch een maand gas willen terugnemen.”