"Niet Robyn, maar wel zij wordt het nieuwe lief van Benny in Familie"
PMN
"Niet Robyn, maar wel zij wordt het nieuwe lief van Benny in Familie"
Foto: Medialaan

Robyn, rol gespeeld door Jits Van Belle, speelt het spel heel hard. Ze wil Benny (Roel Vanderstukken) niet meer als lief, maar wel nog als vriend.

Bart en Luc postten een mooie selfie op de sociale media. Kaëll laat weten dat het er 33 graden is en dat ze op geheime missie zijn. Dat kan uiteraard allerlei dingen betekenen, maar in de wandelgangen klinkt het dat Bart en Luc aan een gezamenlijk project bezig zijn. Mogelijk krijgen we daar in de toekomst meer van te zien.

Bart deelt wel vaker foto's van hij en Luc samen. Uitgerekend dit jaar zijn de twee 40 jaar een koppel. Een bijzondere mijlpaal dus. In de beginjaren moesten ze hun relatie steeds geheim houden. De geesten waren toen minder gerijpt voor homoseksuele relaties. Intussen is dat al lang geen thema meer. Sinds de outing van Bart en Luc zijn ze ook nog een pak populairder geworden dan ze al waren.

Sindsdien praten ze heel open over hun relatie en komen ze soms samen in de media, als koppel. Dat was vroeger gewoonweg ondenkbaar voor hen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.