Marianne Devriese maakt zich toch frappante bedenking bij haar nieuwe rol in Familie

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het was goed schrikken toen Marianne Devriese plots weer in beeld kwam bij Familie. Nochtans was Evy dood of niet?

Evy is wel degelijk dood. Marianne keert terug als Iris. Wat er precies gaat gebeuren kan de actrice uiteraard niet verklappen. Maar ze wil wel bevestigen dat ze opnieuw voor langere tijd zal meespelen.

“Ik heb veel reacties gekregen. Mensen zeiden dat ze het zo spijtig vonden, echt hart­verwarmend. Maar zó lang hebben ze mij dus niet hoeven te missen”, lacht Marianne in Het Nieuwsblad.

Vertrouwen
“Dat ik terugkeer in Familie, zie ik als een teken van vertrouwen van de makers. Ik ben hen ontzettend dankbaar. Ik mag nog niet vertellen wat er precies aan de hand is. Toen ik het scenario las, dacht ik: Is dit wel geloof­waardig? Maar het is gedurfd en goed voor het verhaal.”

Twaal weken
“Ik had twaalf weken om dat voor mekaar te krijgen. Ik trainde vier keer anderhalf uur per week. Als ik niet op de set stond, tenminste. Anders hield ik het op twee keer anderhalf uur per week.” 

Personal trainer
“Ik heb een voltijdse job en ook drie dochters, je moet het nog gecombineerd krijgen. Gelukkig kon ik met een personal trainer werken, zonder die man had ik dit niet gekund. Er komt veel krachttraining bij kijken, dat was nieuw voor mij.”