“Deze twee actrices moeten aan het einde van het seizoen van ‘Familie’ vertrekken”
PMN
“Deze twee actrices moeten aan het einde van het seizoen van ‘Familie’ vertrekken”
Foto: Medialaan

Op de set van Familie is men al volop bezig met de opnames van de seizoensfinale. Het is nog een groot geheim waarover die zal gaan.

“Ik ga mij niet zozeer moeien met de voorbereiding, tenzij er grote fouten gebeuren”, vertelt Boonen. “Maar ik heb in het verleden bij Lotto wel zaken gezien die fout liepen. We zitten nu aan het begin van een nieuw tijdperk, er zijn serieuze reorganisaties gaande binnen de ploeg. Paul (De Geyter, red) heeft me gepolst of ik mijn steentje hiertoe wilde bijdragen, om ervoor te zorgen dat renners voor elkaar door een vuur zouden gaan in de toekomst.”

Anders dan bij Quick.Step

Boonen wil zijn stempel drukken op Lotto-Soudal. Hij gaat echter geen dagelijks engagement aan. Boonen zal dus niet in de volgwagen te zien zijn. “Het is een iets grotere uitdaging om hier aan de slag te gaan dan bij Quick Step, waar de laatste jaren al door mijn stempel toch een redelijk vast stramien in de wedstrijden zat", zegt hij.

"En ik moet toegeven dat het meespeelde dat Paul en ik al 20 jaar vrienden zijn. Het was voor mij dus een vanzelfsprekende vraag en ik ben er dan ook onmiddellijk op in gegaan. Ik zie het als een uitdaging en ik denk wel dat ik mijn ervaring zal kunnen doorgeven aan de renners, met misschien een andere inkijk."

“Het is erg leuk om Boonen in de ploeg te hebben”, reageert sportief manager Marc Sergeant. “Hij was al tijdens zijn carrière al enorm geïnteresseerd in het materiaal en dat is iets wat constant verandert. Ik denk dat we op dat vlak met hem de top in huis hebben gehaald. Hij kan er zijn zegje over doen en de renners adviseren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.