Koen Wauters zit iets dwars over kandidaten van ‘The Voice’: “Frustrerend”
PMN
Koen Wauters zit iets dwars over kandidaten van ‘The Voice’: “Frustrerend”
Foto: Medialaan

Koen Wauters is ook dit seizoen weer één van de vier coaches in ‘The Voice’. Hij deinst er niet voor terug om het tactisch te spelen.

Intussen is Roel helemaal hersteld en staat hij al een tijdje weer op de set. Aangezien de opnames enkele maanden op voorhand gemaakt worden, zie je daar nog niks van op televisie. Daar komt nu echter zeer binnenkort verandering in, zo meldt Showbizzsite. Benny wordt opnieuw de oude Benny.

Vanaf dinsdag 6 maart zal Roel Vanderstukken opnieuw op het scherm te zien zijn. De kijker neemt dan dus afscheid van Govert Deploige, die met hart en ziel het personage zo goed mogelijk probeerde neer te zetten. Aangezien er niks boven de echte versie gaat, zijn de meeste kijkers blij met de terugkeer van Roel. 

Er komt meteen ook een nieuwe verhaallijn aan voor Vanderstukken. Benny gaat het namelijk aan de stok krijgen met zijn vader Alfons. De acteur is maar wat blij dat hij gewoon weer Benny kan spelen. Hij vertelde achteraf zelf dat hij door het oog van de naald is gekropen.

“Ik heb heel emotioneel afscheid genomen van mijn zoontjes Toots (6) en Ramses (2). En met Anne-Sophie sprak ik over de praktische zaken. Ik had zelfs mijn eigen begrafenis al geregeld”, zei hij in 'Dag Allemaal'. Niet volgende week, maar de week nadien sluiten de kijkers van 'Familie' de échte Benny weer in de armen.

Eerste beelden

Intussen zijn de eerste beelden van Benny opgedoken sinds zijn terugkeer.We zien hem in gesprek met Jan in de 'Jan en Alleman' en bij hem thuis in de keuken. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.