Lauren Versnick over haar vriend Jens Dendoncker: “Meer tijd nodig”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lauren Versnick en Jens Dendoncker vormen een nieuw bv-koppel. Dat werd duidelijk tijdens de MIA’s waar ze voor het eerst als koppel naar buiten kwamen.

“Het is nog maar recentelijk aan tussen ons, we zijn erg verliefd", zegt Lauren in Het Laatste Nieuws. 

"Ik heb Jens leren kennen toen ik tijdens het tweede seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (bij productiehuis Shelter van Tim Van Aelst, dat ook 'Studio Tarara' maakt, red.) productiecoördinator van het programma was. Bij Jens was het liefde op het eerste gezicht, denk ik.”

Vriendschap
“Ik heb wat meer tijd nodig gehad. We zijn eerst hele goeie vrienden geworden, sinds augustus, en van daaruit is de vonk bij mij dan onlangs overgeslagen. Ik vind vriendschap sowieso een heel belangrijke fundering om een relatie op te bouwen."

Verliefd
"Als je mij kan doen lachen, word ik verliefd. Jens is een stand-upcomedian, hij heeft mij dus al véél doen lachen. Plus ook: hij is bijzonder warm, intelligent, leuk en heel lief. Ik heb het gevoel dat we veel van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen versterken als persoon. En Jens is best romantisch want hij kookt vaak.”

"Goed gekozen, Lauren!"
Lauren vindt Jens superknap. "Wie stond er tijdens de tv-show voor 30 jaar VTM in de top tien van mannen die vrouwen niet uit hun bed zouden shotten? Jens Dendoncker! Wat ik toen dacht? Goed gekozen, Lauren!" (lacht)”