Vandaag raast gevaarlijk weer over ons heen met zelfs onweer: Noodnummer 1722 geactiveerd
PMN
Vandaag raast gevaarlijk weer over ons heen met zelfs onweer: Noodnummer 1722 geactiveerd

Vandaag krijgen we echt gevaarlijk weer over ons heen. Het KMI heeft zelfs verschillende waarschuwingen voor vandaag.

Kijk maar naar Joshua. Hij is nu enorm populair bij de vrouwen. Niet omdat hij zo een playboy is, maar wel om dat hij knap is én hij blijkt ook nog eens geen ultieme verleider te zijn, maar wel een jongen die respect heeft voor de vrouw. 

Oké, ja, hij is in bed belandt met Megan, maar dat was niet met een of andere verborgen agenda. Het was niet zijn bedoeling om Megan zo ver te krijgen dat zij haar vriend zou bedriegen, nee, het kwam eerder spontaan als we de verleider mogen geloven. "Oké, de alcohol speelde ook een grote rol. Maar zij nam het initiatief." Toch heeft hij achteraf spijt van de beelden. "Dat was niet zo slim", klinkt het. 

Joshua en Megan hadden al van in het begin een klik samen. Toen Joshua te horen kreeg van Megan wat Kevin allemaal al had gedaan op amper één jaar tijd, probeerde hij haar ervan te overtuigen dat hij haar écht niet verdiend. En niet om Megan voor zich te winnen, maar gewoon omdat hij dat oprecht meende. 

Vreemdgaan

"Als je iets meer dan een jaar samen bent en je vriend heeft je meermaals bedrogen, dan is die jongen toch niet oké!", aldus Joshua. "Megan staat duidelijk niet hoog op het prioriteitenlijstje bij Kevin. En dat mag ze gewoonweg niet pikken."

Maar dan zegt hij nog iets, waarmee er nóg meer vrouwen voor hem zullen bezwijken. Zo zegt hij zelf dat hij zich nooit zou gedragen zoals Kevin. "In geen honderd jaar! Als je niet trouw probeert te zijn, kan je net zo goed geen relatie hebben. Ik zou nóóit vreemdgaan."

Het klinkt raar uit de mond van een verleider, maar toch meent hij het. "Toch is het zo. Maar ik moet eraan toevoegen dat ik nog nooit een meisje ben tegengekomen van wie ik meteen dacht: ja, met haar wil ik m'n leven lang gelukkig zijn."

kmi

Meer nieuws

Meer nieuws

.