‘Nathalie Meskens geeft harde kritiek op Blind Getrouwd’
PMN
‘Nathalie Meskens geeft harde kritiek op Blind Getrouwd’
Foto: Medialaan

Nathalie Meskens is begonnen aan haar eerste seizoen van het programma ‘Blind Date’. Volgende week zie je de tweede aflevering.

De woede van Wauters heeft alles te maken met de overgang van Antwerp van een vzw naar een nv, in 2016. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De entourage van Wauters haalt een schrijven van de bond van 23 november 2016 aan, waarin gesteld wordt dat die overgang nog geen feit is en dat er pas zekerheid komt als de nieuwe nv alle passiva en overdraagbare schulden van de vroegere vzw overneemt.

Die vzw had een schuld bij Eddy Wauters die met intresten was opgelopen tot 5,2 miljoen euro. Een bedrag dat door verschillende rechters aan Wauters toegewezen werd en ook effectief op een rekening staat. Eén probleem: Wauters kan niet aan het geld, omdat er nog steeds een claim van 2,5 miljoen van de BVBA Goala (bedrijf van Patrick Decuyper, nvdr.) op rust.

Brief gericht aan Gheysens

Wauters stuurde op 2 juni 2017 een mail naar Paul Gheysens, ondertussen de nieuwe baas van Antwerp. Wauters verzocht Gheysens om ‘belangrijke zaken onder grote mensen te bespreken en een regeling te vinden’, maar Gheysens reageerde nooit.

De inmiddels 84-jarige Wauters wachtte en wachtte en eind vorige week stuurde hij aangetekende brief naar de KBVB. Daarin stelt Wauters dat de Voetbalbond ‘zijn eigen statuten verkracht door Antwerp een licentie te verlenen en dat de club intussen in eerste klasse voetbalt op basis van een licentie die ze nooit had mogen krijgen’.

Degradatie?

Als het schrijven van Wauters gevolgen heeft, kan het zijn dat Antwerp per direct naar het amateurniveau wordt verwezen. Al is het maar de vraag of het zo’n vaart zal lopen. Vorig jaar oordeelde de licentiecommissie immers al dat alles geregeld was tussen Antwerp en Wauters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.