Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ waarschuwt Joke: “Dat moet je niet doen”
PMN
Stijn uit ‘Blind Getrouwd’ waarschuwt Joke: “Dat moet je niet doen”
Foto: Medialaan

Stijn heeft zo zijn hobby’s. Zo gaat de deelnemer uit ‘Blind Getrouwd’ heel graag fietsen.

Sven begint een nieuw theaterhuis met filmproducent Marc Punt. Ook neemt Sven de vaste acteur van het EAT mee, Brik Van Dyck. Dit is dus een dubbel verlies voor vader Ruud. Hij is zowel zijn zoon, als één van zijn acteurs kwijt. 

De halfzus van Sven, Linda, spreekt al jaren niet meer met haar vader. Sinds hij getrouwd is met actrice Nicole Laurent, zou de band met beide kinderen sterk verminderd zijn. Al ontkennen Sven en Ruud al jaren dat dat bij hen het geval is. 

Geen probleem

Ook nu geeft Ruud aan dat er niets aan de hand is tussen hem en Sven. "Ik heb geen enkel probleem met deze beslissing van Sven. Sterker nog, ik had ze al veel eerder verwacht", liet Ruud weten. "Hij gaat iets helemaal anders doen dan wij bij het EAT. Ik hoorde dat hij één of twee producties per jaar gaat maken. Wij hebben er elk jaar acht. En onze ticketverkoop draait nog steeds op volle toeren." 

Eregast

En hoewel hij dus beweert dat er geen vuiltje aan de lucht hangt, zullen ze hem toch niet mogen verwachten als eregast op de feestelijke start van Svens theater. "Weet je, ik heb het zó druk met mijn eigen theater. Ik zou niet weten waar ik de tijd moet halen om erbij te zijn. Maar da's ook niet nodig. Dat is zijn kindje, en ik heb het mijne."

Sven De Ridder wil over de hele zaak nog niet veel kwijt. Hij wilt pas volgende maand meet uitleg geven. Het was dan eigenlijk ook nog niet de bedoeling dat het al geweten zou zijn dat hij een nieuw theaterhuis zou oprichten, maar gezien nieuwe opgerichte zaken altijd in het staatsblad moeten verschijnen, kwam dit al aan het licht. "We geven volgende maand een persconferentie, dan zal alles wel duidelijk worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.