Prins Laurent is het nu echt wel beu: “Allemaal leugens”
PMN
Prins Laurent is het nu echt wel beu: “Allemaal leugens”
Foto: Photonews

Koning Filip is niet te spreken over prins Laurent nadat die een brief schreef aan premier Charles Michel. Laurent wil dat regering de Libische regering onder druk want die moeten zijn vzw nog 50 miljoen euro.

Het bleek al snel goed te klikken tussen Nicolas en Evelien. Ze hebben elkaar nu intussen natuurlijk ook veel beter leren kennen. "Vorige zomer zijn we eigenlijk pas écht op huwelijksreis geweest. Nicolas heeft me Italië getoond: het Gardameer, Firenze en Venetië. Maar uitgerekend tijdens die reis kregen we voor het eerst ruzie", lacht Evelien in Story.

"Tijdens een culturele uitstap liepen de gemoederen plots hoger op", pikt Nicolas in. "Ik kreeg te horen dat ik de trip `belachelijk' geregeld had. Ik schrok enorm van die uitbarsting, want ik had erg mijn best gedaan om de leukste plekken te tonen. Gelukkig ging de storm snel liggen toen ze besefte dat ze iets verkeerd begrepen had."

Er is intussen wel wat veranderd in hun relatie. "Hoe langer we samen zijn, hoe meer Nicolas zijn mening durt te zeggen", merkt Evelien op. "Daar moest ik wel aan wennen. Vanwaar kwamen zijn opmerkingen zo plots? Ik had hem niet meer onder controle (lacht). In het begin kreeg ik hem bijvoorbeeld altijd mee op de dansvloer, nu moet ik soms met vrienden dansen."

"In het begin vond ik mijn mening minder belangrijk en liet ik me beïnvloeden door Evelien. Als ze wilde dansen, deed ik soms mee met een beetje tegenzin. Ik wilde punten scoren hé. Nu besef ik dat het belangrijk is om mijn gedacht te zeggen. Met als gevolg dat ze soms dingen hoort waarvan ze schrikt", zegt Nicolas. "

Kritiek is niet tof, maar de volgende ochtend geet ze me meestal gelijk (lacht). Goed communiceren is uiteindelijk het belangrijkste in een relatie. Daarom zeg ik het meteen als er iets scheelt. Zo zal de emmer nooit overlopen."

Dit jaar

Nicolas en Evelien kijken ook naar de koppels van dit jaar. Nicolas ziet het behoorlijk somber in. Bij Mike en Marjolein klikte het al op de eerste trouwdag nochtans. "Toch vertelt de trouwdag natuurlijk weinig over de slaagkansen van het huwelijk. Kijk maar naar Stijn en Nuria", aldus Nicolas.

"Dat was een verschrikkelijk begin, maar na een paar weken waren ze heel gelukkig. Bij mij was het liefde op het eerste gezicht, Evelien is pas later verliefd geworden. Ik verwacht dat dit seizoen maar twee van de vijf koppels het zullen overleven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.