VTM heeft groot nieuws over 'Blind Getrouwd' te melden
PMN
VTM heeft groot nieuws over 'Blind Getrouwd' te melden
Foto: Medialaan

Maandag is er een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Het gaat een heel speciale aflevering worden.

Lars vraagt zich namelijk al lang af wat er aan de hand is met Marie. Ze heeft gestudeerd voor psychiater, maar ze weigert om die job nog uit te oefenen. Niemand weet waarom. Maar daar zal nu verandering in komen. Door Inge zal aan het licht komen wat er in het verleden is gebeurd met Marie. Want ook Wils weet duidelijk meer. Hij chanteert haar constant, want als zij niet doet wat hij wil, zal hij haar verleden aan het licht brengen. 

Elke Van Mello haar personage zal niet lang in de reeks te zien zijn. Maar er zitten wel enkele leuke scènes bij met Kürt Rogiers, die de rol van Lars speelt. Ze zullen samen enkele keren het bed delen. "Die opnamen liepen zeer vlot", aldus Elke. 

Toch vond ze het zeker niet erg om zulke scènes te spelen met Kürt, en daar heeft ze een goede reden voor. "Kürt ziet er goed uit, hé. Bovendien is hij een toffe, lieve man. Echte vrijscènes hadden we niet, enke wat typische ochtendtaferelen. Misschien zie je af en toe een beha-bandje, maar meer niet. Al zou ik van naakt geen punt maken. Ik heb niet snel last van gêne."

Meer nieuws

Meer nieuws

.