Niels Destadsbader haalt uit na winnen van vijf MIA’s: “Allemaal onzin”
PMN
Niels Destadsbader haalt uit na winnen van vijf MIA’s: “Allemaal onzin”
Foto: Photonews

Niels Destadsbader won gisteren maar liefst vijf MIA’S. Hij kan dus met een tevreden gevoel terugblikken op gisteravond.

"De dag na ons huwelijk hebben de makers ons verteld dat we een score van 96 procent hebben gehaald qua compatibiliteit", aldus Toon. "Dat schijnt de op één na hoogste score ooit te zijn. Ja, dat was wel verschieten." 

Nochtans kende het koppel een normale start. Zelfs een beetje ongemakkelijk. Zo maakte Toon al meteen een foutje tegen de vader van Frie toen hij aan het wachten was op de bruid. "Vindt u het oké dat ik met uw vrouw trouw?", terwijl hij uiteraard zijn dochter bedoelde. "Dat waren de zenuwen", zei Toon achteraf. Gelukkig konden de ouders ermee lachen. Maar zo had hij wel meteen een goede openingszin bij Frie. "Ik heb nog maar één gênant ding tegen uw vader gezegd", zei hij toen Frie net naast hem stond. 

Druk

Door de hoge score zorgde dat toch wel voor een bepaalde druk op het koppel, legt Toon uit. "Wij voelden wel druk, ja. Zo van: 'Dit mag niet mislukken.' Gelukkig hebben we daar snel open over gepraat. Vanaf dan is het vooral een spelletje geworden om die overige vier procent te vinden", lacht Toon. "Want als je al die kleine gelijkenissen begint te ontdekken bij elkaar, da's best wel griezelig."

"Volgens vrienden zal ons huwelijk niet standhouden"

Toch denken ze in zijn entourage dat het huwelijk tussen hem en Frie niet zal standhouden. "Ik hoor van veel mensen dat ze op hun werk een soort van poll hebben lopen, over welke koppels zullen standhouden. En wat blijkt? Wij bengelen altijd achteraan."

Maar daar is wel telkens één en dezelfde reden voor. "Zij denken dat ons huwelijk te lijden zal krijgen onder onze drukke carrières. Maar ik heb uit vorige relaties geleerd om tijd te maken voor m'n partner."

Meer nieuws

Meer nieuws

.