Dochter van Lynn Wesenbeek in shock nadat ze het slachtoffer is geworden van grensoverschrijdend gedrag

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Lauren Versnick kan je binnenkort op VTM aan het werk zien. Ze speelt de rol mee in de nieuwe fictiereeks ‘Studio Tarara.’

“Mijn personage Babs komt net piepen als kleedster in ‘Studio Tarara’. Ze is heel naïef en onder de indruk van al die bekende mensen rond haar”, vertelt Lauren in Dag Allemaal. 

“Het is geen hoofdrol, maar ook geen figurantenrol. Een gezette bijrol eigenlijk. Babs droomt van een carrière als actrice, en één van de sterren van de comedyshow ‘Studio Tarara’ (Jean Van Hoof, vertolkt door Peter Van Den Begin, nvdr) wil haar wel helpen. Maar in ruil verwacht hj, euh, bepaalde gunsten. #MeToo avant la lettre, dus. Heftig om te spelen, al zeker voor een debutante.”

Grensoverschrijdend gedrag
Lauren werd in het echte leven slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag. “Een échte #MeToo-ervaring is me nog nooit overkomen. Eén keer heb ik wel als model voor een fotoshoot in pyjama een bizar momentje gehad. ’t Was koud en ineens komt die persoon aan mijn tepels kietelen. ‘Wat doet die nu?’ dacht ik.”

"Durfde niets te zeggen"
Ze was in shock. “’t Is toch iets anders dan een stylist die een kledingstuk komt goed trekken, wat je als model gewend bent. Maar ik durfde niets te zeggen, ik was nog maar zestien. Ik zag dat toen als een wat ongelukkige grap. Ik heb er geen trauma’s aan overgehouden. Maar nu zou ik kordaat reageren: ‘Liever niet!”