Dochter van Lynn Wesenbeek in shock nadat ze het slachtoffer is geworden van grensoverschrijdend gedrag
PMN
Dochter van Lynn Wesenbeek in shock nadat ze het slachtoffer is geworden van grensoverschrijdend gedrag
Foto: Medialaan

Lauren Versnick kan je binnenkort op VTM aan het werk zien. Ze speelt de rol mee in de nieuwe fictiereeks ‘Studio Tarara.’

De vrachtwagen sloeg rechtsaf aan de verkeerslichten en reed zo het meisje aan op het fietspad. Ze kwam onder het voertuig terecht en overleed ter plaatse. “Vlak voor het ongeval stond ze op het fietspad naast de vrachtwagen te wachten aan de rode lichten. Enkele meters verder is ze uiteindelijk op datzelfde fietspad omver gereden”, zegt haar mama Kathy Deweire aan de krant Het Nieuwsblad.

Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur werd meteen ingetrokken. Het ging niet om een dodehoeksongeval. "De vrachtwagen had de juiste spiegels om onze dochter te kunnen zien. Toch heeft hij haar in het gezicht geraakt. Op haar fiets was dan weer geen enkele kras te zien", vertelt de mama.

Het Oost-Vlaamse parket bevestigt die versie. "Uit de eerste vaststellingen van de verkeersdeskundige blijkt dat het meisje op het fietspad reed en dat de vrachtwagenbestuurder haar had moeten opmerken”, zegt parketwoordvoerder An Schoonjans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.