Will Tura heeft belangrijke beslissing genomen na de dood van zijn broer: “Ongelofelijk”
PMN
Will Tura heeft belangrijke beslissing genomen na de dood van zijn broer: “Ongelofelijk”
Foto: Photonews

Will Tura verloor begin dit jaar zijn oudste broer Staf. Het was voor de zanger opnieuw een stevige klap om te verwerken.

Eind deze maand komt er weer iemand nieuw voor nieuwe verhaallijnen zorgen. Elke Van Mello doet dan haar intrede. De presentatrice van Joe is heeft intussen al wel wat ervaring met acteerwerk. Ze had ook al eens ooit een heel klein rolletje in de soap. Ze speelde in 2012 een lastige klant in De Komeet. Zes jaar later keert ze dus terug in de soap.

Nu is haar rol echter veel minder klein. Haar personage heet ditmaal Inge. Ze komt de soap binnen als date van Lars. Ze is echter ook een goeie vriendin van Marie. Zij weet heel wat over het verleden van Marie en dat zijn zaken die Lars ook zeer graag te weten komt. Over het verleden van Marie is nog niet veel bekend omdat ze zelf daar heel weinig over kwijt wil.

Van Mello debuteert op 26 februari in 'Familie'. Het is niet de bedoeling dat ze lang in de soap gaat blijven. Ze zal overigens ook te zien zijn in de film van Stijn Coninx eind dit jaar. 'Niet schieten' handelt over de aanslag van de Bende van Nijvel op de Delhaize in Aalst. 

Elke in 2012 in 'Familie'

Meer nieuws

Meer nieuws

.