Dit gaan de fans van Familie niet graag hebben: “Zij worden weer een koppel”
PMN
Dit gaan de fans van Familie niet graag hebben: “Zij worden weer een koppel”
Foto: Medialaan

Er zijn sterke geruchten dat er een nieuw koppel in de maak is bij Familie. En dat koppel zal niet erg geliefd zijn bij de fans.

Het is ook een grote stap voor de zender om 's avonds het woord te laten aan kinderen, maar ze geloven er steevast in dat dit gaat werken. 

Vanavond zal Emma uit Lommel meteen het startschot van de reeks mogen geven. Zij komt vanavond aan bod met haar verhaal. Ze woont samen met haar mama en twee broers Jo en Tim. Haar vader is gestorven toen ze negen jaar was, en ook hierover gaat Kristel met haar praten. 

Hij kwam om het leven door een auto-ongeluk, waarbij hij wellicht verblind was door de lichten van de tegenligger. Dit alles is intussen 2,5 jaar geleden. Emma geniet van het leven, maar mist uiteraard ook haar vader. Ze houdt ervan om samen herinneringen op te roepen aan haar vader. "Hij was zo een toffe man." Alleen één ding is bijzonder jammer, ze herinnert zich zijn stem niet meer. 

"De laatste dag bij Emma wou ik een relaxte, makkelijke sfeer creëren", aldus Kristel. "De cameraploeg heeft toen gewoon twee camera's opgesteld en terwijl ik met Emma mijn gesprek begon, verdween iedereen stilletjes, de regisseur op kop. Hij ging zelfs op het toilet ­zitten. Emma voelde op den duur niet eens meer dat de camera liep." 

En dan pas ging het er emotioneel, maar doodeerlijk aan toe. Emma gaf toe dat ze haar vader niet elke dag even hard mist. "Ik ben soms zo druk bezig, dat ik er even niet aan denk", aldus Emma. 

Kinderkopkes is vanavond te zien op Eén om 21.25 uur. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.