VTM

Elke uit ‘Blind Getrouwd’ heeft waarschuwing voor haar nieuwe man Tim

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De makers van ‘Blind Getrouwd’ koppelden Elke (37) en Tim (35) aan elkaar. Benieuwd of hun huwelijk het programma zal overleven.

Elke heeft drie relaties achter de rug die elk vier jaar duurden. “Ja, maar het leven loopt niet altijd zoals je wilt, hé. Ik heb inderdaad enkele lange relaties gehad, maar dat waren blijkbaar niet de juiste mannen voor mij. Achteraf gezien ben ik dan ook blij dat ik niet vroeger getrouwd ben”, bedenkt Elke zich in TV-Story.

“Als je na enkele jaren merkt dat jouw lief toch niet de ware is, komt dat hard aan, maar ik blijf er wel in geloven. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste man mijn pad zeker nog zal kruisen. Ik trek mij op aan de relatie van mijn ouders. Zij zijn al bijna veertig jaar samen en zien elkaar nog altijd heel graag.”

Elke waarschuwt dan ook Tim. “Ik word al wat ouder, en nu wil ik echt graag de ware tegenkomen. Het moét de goeie zijn, voor minder doe ik het niet. Ik moet echt verliefd zijn. Dus ik blijf liever nog wat langer alleen dan een relatie te beginnen waar toch geen toekomst in zit.”