Nu is ook Marcella overleden: Ze kon het vele verdriet niet meer aan
PMN
Nu is ook Marcella overleden: Ze kon het vele verdriet niet meer aan
Foto: Photonews

Jeanne en Marcella was Vlaanderens bekendste tweeling. Ze raakten beroemd via het VTM-programma 'Hart Van Vlaanderen'.

Zita wordt dan ook graag gezien en is populair bij de jeugd. Ze doet alles wat ze doet met veel plezier en toeweiding, net als haar vader. Maar toch maken experts zich zorgen om de gezondheid van het jonge meisje. 

"We moeten uiteraard voor ogen houden dat Zita opgroeit in een gezin dat showbizz ademt", aldus kinderpsychiater Lieve Swinnen. "Ze weten daar dat populair zijn negatieve kantjes kan hebben. Het verhaal van Clouseau was er in het begin ook een van ups en downs."

"Papa Koen en mama Valerie weten ongetwijfels wat wel en niet kan voor hun kinderen, en in het bijzonder Zita. Voor dat meisje is het allicht geweldig om zo in de belangstelling te staan. De vraag is of ze het karakter heeft om daar nuchter mee om te gaan. Anders zou ze diep kunnen vallen, mocht haar populariteit ooit slinken of zelfs helemaal opdrogen. Maar zolang Zita nog oog heeft voor haar vriendinnen, de school en andere hobby's, zie ik niet meteen een probleem. 

Toch wil hij haar nog goede raad meegeven. "Gezien haar leeftijd en de bekendheid van haar ouders zal Zita, net zoals koningskinderen, weleens door een moeilijke fase gaan in haar identiteitsvorming. Ondersteuning is dan een must! Als influencer of YouTuber heb je het niet altijd makkelijk, ook al lijk je een glamour leven te leiden en ben je een ster."

"Mij lijkt het voor Zita opportuun om geregeld een pauze in te lassen en de aandacht een tijdje niet op te zoeken. Maar nogmaals: ze wordt omringd door mensen die de showbizzwereld kennen, in de eerste plaats haar ouders. Dus ik zie het wel goed komen met Zita."

Meer nieuws

Meer nieuws

.