Bekende Vlaming doet Christoff goed schrikken
PMN
Bekende Vlaming doet Christoff goed schrikken
Foto: Photonews

Christoff is nog herstellende van een zware hartoperatie. De zanger is gisteren goed geschrokken.

Het was op dat moment al duidelijk genoeg voor Megan, dat hij nooit zal veranderen. Ze voelde zich gekwetst, opnieuw. Kevin heeft in hun 14 maanden durende relatie al vele malen bedrogen. Eerst zeiden ze vijf keer, maar na 'Temptation Island' kwam Megan erachter dat hij haar op zijn minst 10 keer heeft bedrogen, en dan wellicht nog enkele keren waarvan zij geen weet heeft. 

Telkens als de gebroken Megan dan geen contact meer wou, zei Kevin: "Ga maar een andere jongen zoeken, je zal toch niemand kunnen krijgen." Hierdoor werd Megan zo onzeker, dat ze niet meer bij hem weg durfde. Alsook omdat hij telkens opnieuw beloofde dat het niet meer zou gebeuren. 

Werk

Maar er is nog meer... Na het bekende verhaal van zijn verjaardag, heeft hij blijkbaar nog meer van zulke stommiteiten begaan. "Toen we een klein halfjaar samenwoonden boven de horecazaak van mijn vader - waar we allebei werkten - ging Kevin vaak uit tot in de vroege uurtjes", aldus Megan. 

Drank

"Terwijl ik mijn verantwoordelijkheid nam, lag hij bij een ander in bed. En als hij dan thuiskwam, moest hij eerst z'n roes uitslapen. Dus deed ik dubbele shiften. De mijne en de zijne. En ook nog eens het huishouden. Ontspannen kon ik niet meer, mijn leven speelde zich binnen die paar muren af."

"En alsof dat nog niet genoeg was... Op een nacht hoorde ik de deur van de zaak dichtvallen. Ik sloop naar beneden en zag Kevin daar staan, zich bedienend van papa zijn drank, omringd door een bende vrouwen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.