VTM

Annelies uit ‘Blind Getrouwd’ neemt zeer verrassend initiatief op vooravond van haar huwelijk

bron: Medialaan
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Morgen staat er een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op het programma. De voorbije week zagen we hoe met Jolien & Lenny en Joke & Stijn reeds twee koppels hun ja-woord gaven in de eerste aflevering van het vierde seizoen.

Fans maakten ook al kennis met de 29-jarige leerkrachte Annelies uit Kessel-Lo en de 30-jarige Antwerpse Joris, een zaakvoerder in de IT-sector. Annelies doopte haar toekomstige echtgenoot in aanloop naar hun huwelijk “Hugo”, naar haar favoriete cocktail. 

Emotionele brief
Op de vooravond van de trouw, schrijft ze hem een emotionele brief. Vlaanderen kent Hugo’s echte naam ondertussen al, Annelies nog niet. Of, en met hoeveel enthousiasme Annelies en Joris ‘ja’ zeggen, komt de kijker te weten in de tweede aflevering op maandag 4 februari.

Overige deelnemers
Verder maken we kennis met de andere vier deelnemers: Line (29), een mandaatassistente uit Antwerpen, Elke (37), een product assistant uit Zwijndrecht, Victor (29), een Antwerpse office manager en Tim (35), key account manager wonend in Schoten. 

Wie wordt aan wie gekoppeld? Hoe beleven zij de aanloop naar hun huwelijk? En - ook niet onbelangrijk - wat voor vrijgezellenfeesten hebben hun vrienden voor hen in petto?